/ - фото: са сајма
24/12/2021 u 16:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Никшићу отворен сајам локалних производа

Сајам је отворио предједник Општине Никшић господин Марко Ковачевић

У дворани Спортског центра Никшић данас је отворен осми новогодишњи сајам локалних производа који ће трајати до 26. децембра гдје ће преко 100 пољопривредних произвођача И излагача представити домаће и ручно рађене производе и умјетнине.

Сајам је отворио предједник Општине Никшић господин Марко Ковачевић који је истакао да је Општина Никшић обезбиједила пријатан амбијент за локалне произвођаче како би у наредна три дана промовисали своја домаћинства, производе, успоставили релацију са другим субјектима. 

- Овај догађај на неки начин представља увертиру, за синергичну акцију коју ћемо у наредном периоду реализовати са нашим партнерима, као што је отварање “Куће пољопривреде”- којом ћемо у будућности обухватити све акције са простора наше Општине, а односе се на производњу, пласман пољопривредних производа и промоцију локалних произвођача и сеоских домаћинстава. На тај начин пољопривредну производњу, и адекватан пласман производа, ставићемо у први план, као дјелатност којој би се велики број грађана требао вратити, јер наша Општина има све услове да постане перјаница раста и развоја овог сегмента привредног дјеловања", казао је Ковачевић.којој би се велики број грађана требао вратити, јер наша Општина има све услове да постане перјаница раста и развоја овог сегмента привредног дјеловањ- казао је Ковачевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:16