Привредна комора / - Интернет лого
27/05/2021 u 15:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У суботу Саjам европских проjеката

На Саjму ће бити представљене и прилике за финансирање и учешће у проjектима финансираним из ЕУ фондова, али и другим националним програмима финансирања

Саjам европских проjеката, коjи организуjе Привредна комора (ПКЦГ) у сарадњи са Канцелариjом за европске интеграциjе, одржаће се у суботу у дворишту Дворца Петровића на Крушевцу, Подгорица.

Саjам ће отворити предсjедник ПКЦГ Властимир Голубовић, главна преговарачица Црне Горе са Европском униjом (ЕУ), Зорка Кордић и амбасадорка ЕУ у Црноj Гори, Оана Кристина Попа, пише Мина бизнис.

Саjам се, како jе саопштено из ПКЦГ, организуjе као дио прославе Мjесеца Европе, а у њему ће, поред организатора учествовати и Министарство економског развоjа, Инвестиционо-развоjни фонд, Научно-технолошки парк, ИПЦ Технополис, Лука Бар, Лука Котор, Липска пећина и Аеродроми Црне Горе.

– Те институциjе и компаниjе имаће прилику да представе проjекте у коjима учествуjу, а коjи се финансираjу кроз различите програме ЕУ. Такође, на Саjму ће бити представљене и прилике за финансирање и учешће у проjектима финансираним из ЕУ фондова, али и другим националним програмима финансирања – наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:26