Улцињ - високе цијене / - Т. О
09/07/2021 u 15:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У улцињском ресторану десет ћевапа десет еура, помфрит четири

Рачун са плаже у Улцињу убрзо је постао виралан на друштвеним мрежама, а многима се чини да су ипак претјерали са цијеном

Туристичка сезона у Црној Гори увелико је почела, а цијене хране и пића су разнолике, и, изгледа, веће него што се очекивало, с обзиром да је прошла година, због пандемије за туризам била катастрофална. Очекивало се да ћемо и нижим цијенама покушати да привучемо што већи број туриста. Није, међутим, свуда тако.

image

Објава на ФБ

- ФБ

Тако је на Инстаграм профилу "Подгорички времеполов" објављен рачун са папреним цијенама из једног ресторана у Улцињу, а гост се пожалио да је 10 пазарских ћевапа платио скоро 10 евра. Његова објава је постала хит на интернету, а прикупила је више хиљада лајкова.

- Улцињ нема мени, ал кад је стигао рачун - шок!  Десет ћевапа десет еура - написао је корисник, а убрзо је услиједио још један коментар: "Пазарски ћевапи, изгледа да ти је и доставу урачунао".

Како се може видјети, на рачуну је пилетина плаћена скоро 8 еура, помфрит скоро 4 еура, а ни пиће не заостаје много. Укупан рачун је био око 50 еура, што се ипак чини много, ако желе да привуку туристе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:44