са ранијих протеста / - срђа
06/02/2022 u 14:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Угоститељи, музичари и власници евент центара сјутра протестују испред Министарства здравља

- Угоститељи, музичари, власници евент центара сматрају да и они имају право да се боре за своју кору хљеба, хљеба са седам кора - наводе они

Невладине организације "Удружење угоститеља Подгорице", "Удружење угоститеља Црне Горе", "Удружење естрадних умјетника и извођача Црне Горе и "Удружење евент центара“  сматрају да је угњетавање и дискриминисање свих дјелатности повезаних са угоститељством превршило сваку мјеру и да је дошло крајње вријеме да се све мјере које погађају исту моментално укину.

 - Угоститељи, музичари, власници евент центара сматрају да и они имају право да се боре за своју кору хљеба, хљеба са седам кора. Како медијски притисак није уродио плодом, дошло је вријеме да се борба конкретизује. С обзиром на наведено, потписници овог обавјештења најављују протест испред Министарства здравља Црне Горе, на Римском тргу у Подгорици, за дан 7. фебруара у 11.55 сати на којем ће изразити своје незадовољство и позвати надлежне да до сриједе, 9 фебруара укину све мјере које се односе на угоститељство и повезане дјелатности - наводе они.

У супротном, потписници овог обавјештења донијеће одлуку да не поштују мјере Министарства здравља Црне Горе као и одлуку о радикализацији протеста о чему ће благовремено обавијестити јавност.

Како су подсјетили, угоститељи су у досадашњем периоду покушавали путем средстава јавног информисања да утичу на извршну власт да нађу простора и разумијевања за носиоце црногорске економије који се буквално боре за егзистенцију, али за то није било слуха.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:54