Миленку Стијеповићу Плакета за допринос раду / - Унија послодаваца ЦГ
18/05/2022 u 12:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Унија послодаваца обиљежила 20 година постојања, Миленку Стијеповићу Плакета за допринос раду

Из УПЦГ су констатовали да је пандемија ковид-19 озбиљно уздрмала привреду Црне Горе и довела у питање одрживост великог броја предузећа и радних мјеста

Унија послодаваца Црне Горе (УПЦГ) ове године обиљежава значајан јубилеј – 20 година постојања и посвећеног, одговорног рада који је пуне двије деценије усмјерен на развој социјалног дијалога и заступање интереса послодаваца и предузетника у односима са синдикатом, Владом и другим органима управе, саопштено је на сједници Управног одбора (УО) УПЦГ којом је предсједавао Предраг Митровић, предсједник УПЦГ.

Предсједник Митровић уручио је Миленку Стијеповићу, власнику хотела Јавор, Плакету за допринос раду Уније послодаваца Црне Горе.

Из УПЦГ су констатовали да је пандемија ковид-19 озбиљно уздрмала привреду Црне Горе и довела у питање одрживост великог броја предузећа и радних мјеста.

- Поред тога, актуелна руско-украјинска криза  резултирала је додатном дестабилизацијом наше економије, уз посљедице које пут до опоравка чине знатно тежим и неизвјеснијим. Због таквих околности, послодавцима се мора пружити конкретна подршка неопходна за наставак и очување даљег пословања предузећа - наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 18:00