/ - FOTO YOUTUBE SKRINŠOT
27/03/2023 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Damjanović pred Odborom za ekonomiju

Na saslušanje je pozvan i potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović, koji se nije pojavio

U toku je sjednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet koji će saslušati ministra finansija Aleksandra Damjanovića i izvršnog direktora "Montenegro Bonus" Radoša Zečevića.

Na saslušanje je pozvan i potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović, koji se nije pojavio, piše rtcg portal.

Tema saslušanja je „Rad, izazazovi i perspektive društva za proizvodnju, promet roba i usluga „Montenegro Bonus“ – Cetinje d.o.o.

Predsjednik Odbora Dejan Đurović kazao je da je neophodno da se na današnjoj sjednici ponudi rješenje kako bi Montenegro Bonus izašao na zelenu granu.

Podsjetivši da se Montenegro Bonus bavi trgovinom na veliko i snabdijevanjem subjekata koji imaju potrebu za većim kapacitetima, izvršni direktor Radoš Zečević, kazao je da ta firma treba da postoji.

"Ovo preduzeće s onim što je njegova osnovna djelatnost može da servisira sve obaveze prema državi i tridesetak stalno zaposlenih", kazao je on.

Istakao je da su preduzeli značajne aktivnosti kako bi riješili probleme Montenegro Bonusa. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:07