Unsplash, ilustracija
09/08/2021 u 12:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

За вакцинисане који су старији од 50 година туристички ваучер од 50 еура

Ваучер обухвата два ноћења на бази полупансиона које ће корисници моћи да искористе у хотелима ХТП Улцињске ривијере а.д. и ХГ Будванске ривијере а.д. и Институту "Др Симо Милошевић

Влада Црне Горе је, увиђајући значај вакцинације као тренутно најбољег начина у борби против коронавируса, донијела подстицајну мјеру за грађане старије од 50 година.

-Сви грађани старији од 50 година вакцинисани у јулу мјесецу првом дозом вакцине, стекли су право на коришћење туристичког ваучера у износу од 50 еура. Ваучер обухвата два ноћења на бази полупансиона које ће корисници моћи да искористе у хотелима ХТП Улцињске ривијере а.д. и ХГ Будванске ривијере а.д., као и Институту "Др Симо Милошевић". Напомињемо да ће смјештај у хотелу моћи да искористе искључиво грађани који су овим путем стекли право и да се исти не може преносити на друга лица-наводе из Министарства економског развоја Црне Горе.

Додају: "Молимо све заинтересоване грађане који су стекли право коришћења туристичког ваучера да се пријаве на бесплатан број телефона 1717. Број за пријаве ће бити отворен до 15.августа а грађани могу позвати радним данима од 08:00 до 20:00х и суботом од 08:00 до 15:00 х".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 19:55