radnici zeljezare ispred vlade / - SRDJAN BOLJEVIC
13/09/2022 u 08:46 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zakazan sastanak Željezaraca i Abazovića: Radnici očekuju rješenje situacije

Vujović je istakao da bi naredni korak trebao da se desi danas kad bi Ministarstvo kapitalnih investicija trebalo da donese papir o odluci da EPCG moze da izadje sa akcijama na berzi

Radnici Željezare na današnjem sastanku kod premijera Dritana Abazovića očekuju da se njihovo pitanje pokrene s mrtve tačke, iako možemo slobodno reći da je vec i pokrenuto. Vidjeli smo da je Ministarstvo finansija opredjelilo novac za kupovinu akcija i to je ono što su nam premijer i ministar stalno govorili. I ovom prilikom želimo da im iskazemo jos jednom povjerenje i zahvalnost, kazao je Ivan Vujović predstavnik radnika Željezare.

On je istakao da bi naredni korak trebao da se desi danas kad bi Ministarstvo kapitalnih investicija trebalo da donese papir o odluci da EPCG moze da izadje sa akcijama na berzi.

- Iskreno se nadamo da nema nikog u CG da koči ovaj posao zbog ličnih interesa. Ako ima treba da zna da radnici Željezare to sigurno nece dozvoliti, ma ko on bio. Ćutali smo i trpjeli 10 godina i vise sigurno nećemo. Imamo informaciju da bi danas trebalo da dodje i inspekcija u Željezaru i to je jos jedan pokazatelj da je država počela da radi i nadamo se da to nece biti kao i prethodnih godina kad nijesu htjeli da pronađu nista - poručio je Vujović.

Sastanak Željezaraca i premijera Dritana Abazovića zakazan je za 13 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 10:18