/ Институт, фото: K.M.
29/05/2021 u 08:20 h
Draško MilačićDraško Milačić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Запосленима у Институту „Симо Милошевић” касни априлска плата

Ове године ће изостати пациjенти норвешког државног програма, као и из Шведске, док су они коjи долазе посредством агенциjе Фонтана из Холандиjе наjавили долазак краjем августа

Запосленима у Институту „Симо Милошевић” дугуjе се априлска плата, коjа jе требало да буде исплаћена до 20. маjа, док jе рачун фирме и даље у блокади због судских спорова радника према послодавцу. Директорица Института Марина Делић потврдила jе Радиjу Jадран да би плате требало да буду исплаћене у наредних неколико дана.

Са друге стране, како преноси Мина бизнис, друга фаза Института ради са скоро 60 одсто попуњених капацитета, углавном гостима коjи долазе посредством Фонда пензиjског и инвалидског осигурања (ПИО), домаћих синдикалних организациjа, као и оним из региона. Међутим, ове године ће изостати пациjенти норвешког државног програма, као и из Шведске, док су они коjи долазе посредством агенциjе Фонтана из Холандиjе наjавили долазак краjем августа.

Стари дио Института, као и солитер, до краjа године неће бити отворени за пациjенте, а приземље старог стационара до даљњег ће бити коришћено за масовну имунизациjу. У менаџменту се надаjу да ће током сезоне имати добру попуњеност друге фазе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 20:37