Zoronjić / Foto: SRDJAN BOLJEVIC
21/12/2022 u 10:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zoronjić: Obezbijediti sredstva za nabavku uređaja za magnetnu rezonancu

Ona je podnijela amandmane na Predlog zakona o budžetu za 2023.m tražeći nabavku magnetne i sredstva za rekonstrukciju Internog odjeljenja bjelopoljske Opšte bolnice

Poslanica Kluba Crno na bijelo, Suada Zoronjić podnijela je amandmane na Predlog zakona o budžetu za 2023. godinu kojim traži obezbjeđivanje sredstava za nabavku uređaja za magnetnu rezonancu i rekonstrukciju Internog odjeljenja Opšte bolnice u Bijelom Polju.

- Ove godine kao i prethodne podvlačim neophodnost opremanja Opšte bolnice u Bijelom Polju sa magnetnom rezonancom. U konsultaciji sa strukom, iskristalisao se zaključak da je ova tehnologija neophodna da osiguranici sjevera koji gravitiraju ka Bijelom Polju, imaju puni kvalitet u dijagnostici patoloških stanja. Ja, kao narodna poslanica, koja dolazi iz tog kraja smatrala sam i smatram da je moja poslanička i lična obaveza da kroz svoje političko djelovanje dam doprinos za realizaciju ovog projekta, navela je ona. 

Kako je zaključila: "Shodno svom stavu od prethodne godine, za koji se očigledno nije imalo sluha, ja taj isti stav ponavljam i sada i zalažem za to svoj poslanički dignitet, a time jasno šaljem poruku odgovornima, od premijera i nadležnih ministara zdravstva i finansija. U kontekstu ovog u obavezi sam da najavim i moje dalje istrajavanje za obezbjeđivanje sredstava neophodnih za rekonstrukciju i modernizaciju Internog odjeljenja bolnice u Bijelom Polju".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:45