/ - SRDJAN_BOLJEVIC
05/05/2021 u 15:30 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Траже саслушавање свједока да би утврдили алиби Станишића и Булатовића

Специјални државни тужилац Саша Чађеновић противио се предлогу да се саслушају Лазаревић и Џанкић. Он сматра да они не могу да гвооре гдје су критичног дана боравили оптужени јер нису 24 часа боравилис са нјима

Одбрана Видоја Станишића и Драгише Булатовића предложила је да се саслушају свједоци на околности гдје су се окривљени налазили у критичном периоду када је извршен покушај убиства Игора Крстовића.

Поводом тога предложено је да се саслуша Радослав Станишић, Лазар Лазаревић и Рашко Џанкић. Специјални државни тужилац Саша Чађеновић противио се предлогу да се саслушају Лазаревић и Џанкић. Он сматра да они не могу да гвооре гдје су критичног дана боравили оптужени јер нису 24 часа боравилис са њима.

Суд је одбио предлог да се адвокат Марко Ковач саслуша у својству свједока на околности како је настао снимак разговора који је пронађен на усб флеш меморији.

Према наводима оптужнице, Станишић и Булатовић се терете да су у другој половини 2018. године постали чланови криминалне организације у Црној Гори коју је формирала за сада непозната особа.

Истрагом је утврђено да су за сада двије НН особе украденим голфом са украденим таблицама пратили Крстовића и из возила у покрету испалили најмање 15 метака у његовом правцу, након чега су побјегли.

Нападачи су се довезли на Какарицку гору гдје су их, према наводима оптужнице, сачекали окривљени Булатовић и  Станишић и запалили аутоматску пушку и возило из којег је пуцано на Крстовића.

Же.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 15:27