Акција Кварт / - Акција Кварт
10/05/2021 u 13:32 h
ДАН порталДАН портал
StoryEditor

Акција „Кварт“: Због диловања хероина ухапшене четири особе

Током ове акције ухапшени су Божидар Андријашевић, Никола Вујовић, Веселин Бујић и Зоран Гргур

Службеници Јединице за борбу против дроге Центра безбједности Никшић су јутрос реализовали шестомјесечну активност кодног назива „Кварт“ која је сповођена у циљу сузбијања  уличне продаје хероина не територији Никшића. Том приликом,према ннезваничним информацијама,  ухапшен је Божидар Андријашевић, Никола Вујовић, Веселин Бујић и Зоран Гргур сазнаје портал " Дан". Због овога седам особа одговара прекршајно.

-Укупно у акцији пронађено 35 пвц паковања хероина због којих седам особа одговара прекршајно а четири лица кривично. Припадници полиције су јутрос лишила слободе Б.А. (25), Н.В. (35), В.Б. (44) и З.Г. (53) сва лица из Никшића због сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога-саопштено је из Управе полиције.

Јутрос је полиција у претресима код осумњичених лица пронашла 24 паковања са садржајем хероина. Сумња се да је наведена опојна дрога била намјењена даљем уличном промету. 

-Током спровођења наведених активности полицијски службеници су заплијенили и 11 пвц  паковања са садржајем опојне дроге хероин због којих је седам особа одгопварало по прекршајима. Активност је споведена по

Ж.Б.

Izdvojeno

22. jun 2021 17:24