Акција Кварт / - Акција Кварт
10/05/2021 u 13:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Акција „Кварт“: Због диловања хероина ухапшене четири особе

Током ове акције ухапшени су Божидар Андријашевић, Никола Вујовић, Веселин Бујић и Зоран Гргур

Службеници Јединице за борбу против дроге Центра безбједности Никшић су јутрос реализовали шестомјесечну активност кодног назива „Кварт“ која је сповођена у циљу сузбијања  уличне продаје хероина не територији Никшића. Том приликом,према ннезваничним информацијама,  ухапшен је Божидар Андријашевић, Никола Вујовић, Веселин Бујић и Зоран Гргур сазнаје портал " Дан". Због овога седам особа одговара прекршајно.

-Укупно у акцији пронађено 35 пвц паковања хероина због којих седам особа одговара прекршајно а четири лица кривично. Припадници полиције су јутрос лишила слободе Б.А. (25), Н.В. (35), В.Б. (44) и З.Г. (53) сва лица из Никшића због сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога-саопштено је из Управе полиције.

Јутрос је полиција у претресима код осумњичених лица пронашла 24 паковања са садржајем хероина. Сумња се да је наведена опојна дрога била намјењена даљем уличном промету. 

-Током спровођења наведених активности полицијски службеници су заплијенили и 11 пвц  паковања са садржајем опојне дроге хероин због којих је седам особа одгопварало по прекршајима. Активност је споведена по

Ж.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:56