/ - FOTO: DRITAN ABAZOVIć - FACEBOOK
17/09/2023 u 13:34 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović: Crna Gora na samom vrhu evropskih država kada je u pitanju zaplijena droga

Koordinisane akcije koje u kontinuitetu sproveode UPC i UP dali su vidljive rezultate na koje svi možemo biti ponosni, smatra on

Dobar dan Crna Goro velikom akcijom koju je sprovela UPC, a uz podršku UP zaplijenjeno pola tone droge, poručio je premiejr Dritan Abazović.

Spriječen šverc preko Crne Gore: Marihuana bila obazbijeđena stranom carinskom plombom

-Sluzbenici Uprave prihoda i carina, jutros su u tovarnom dijelu TMV, pronašli ogromnu količinu droge. Navedena pošiljka je bila obezbijeđena carinskom plombom, ali su službenici UPC analizom rizika i obavještajnim radom izdvojili isti za pregled, te napravili podvig koji zaslužuje svaku pohvalu.Koordinisane akcije koje u kontinuitetu sproveode UPC i UP dali su vidljive rezultate na koje svi možemo biti ponosni. Crna Gora je na tako postala država koja je na samom vrhu evropskih zemlja kada je u pitanju zaplijena droga i suzbijanje djelovanja narko-kartela u odnosu na ukupni pretovar tereta koji se odvija preko naše teritoriju- poručio je Aabzaović.

On je uputio čestitke za direktora UPC Vladimira Bulajića i njegove saradnike, direktora UP Nikolu Terića, pomoćnika direktora za organizovani kriminal i šefa SPO Predraga Šukovića i druge ljude obevještajno-bezbjednosnom sektoru koji svakodnevno brane nacionalne interese Crne Gore.

-Idemo dalje, ruka pravde ne staje! Na pravom smo putu- naveo je Abazović na Facebook-u.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. novembar 2023 18:32