/ ILUSTRACIJA: UP TVITER
15/01/2023 u 13:14 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Aćimiću određeno tužilačko zadržavanje nakon saslušanja

Radnici Tehnoputa juče su nastavili sa aktivnostima, koje nisu dozvoljene, iako je stavljen službeni pečat na bazu na lokaciji Cijevna

Vlasnik "Tehnoputa" Saša Aćimić saslušan je kod osnovnog državnog tužioca nakon čega mu je određeno tužilačko zadržavanje 72 časa, potvrđeno je za portal Dan.

Po nalogu ODT-a uhapšen vlasnik "Tehnoputa"

- Dežurni državni tužilac prethodno je dao nalog službenicima Uprave policije Centra bezbjednosti Podgorica da liše slobode S.A., vlasnika i izvršnog direktora privrednog društva “Tehnoput”, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio produženo  krivično djelo gradnje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje i krivično djelo skidanje i povreda službenog pečata i znaka- saopštio je juče rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Duško Milanović.

Angažovana policija: Inspekcija zapečatila asfaltnu bazu "Tehnoputa", radnici nastavili sa radom

Radnici Tehnoputa juče su nastavili sa aktivnostima, koje nisu dozvoljene, iako je stavljen službeni pečat na bazu na lokaciji Cijevna.

Advokat Nikola Martinović kazao je da Saša Aćimić nije prekršio nijedan pozitivni propis države Crne Gore. Kako je istakao, državni organi kojima se obraćao za plaćanje komunalija više od dva mjeseca nisu odgovarali iako preduzeće Tehnoput kod nadležnih državnih organa ima uplaćene avanse za komunalije, odnosno nalazi se u pretplati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 23:49