/ - POLICIJA FOTO: UPCG TVITER
24/05/2023 u 14:24 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Advokat Lekić: Agović pušten da se brani sa slobode, došlo je do nesporazuma

Dana 22.5.2023. u jutarnjim časovima došlo je do određemog događaja koji je u potpunosti pogrešno shvaćen od strane roditelja oštećene i njenih punomoćnika, navodi Lekić

Advokat Damir Lekić, koji zastupa Sašu Agovića, obratio se medijima povodom saopštenja da je Agović uhapšen zbog nasrtaja na svoju partnerku. 

Škaljarac uhapšen zbog zlostavljanja partnerke

-Dana 22.5.2023. u jutarnjim časovima došlo je do određemog događaja koji je u potpunosti pogrešno shvaćen od strane roditelja oštećene i njenih punomoćnika a tiće se Saše Agovića. To je rezultiralo velikim nesporazumom koji je doveo do toga da protiv Saše Agovića bude podnijeta projava policiji. A koja je djelovala ekspresno pa je nedugo zatim u KCCG uhapšen Saša Agović, gdje se nalazio radi ukazivanja povreda zbog određenih povreda koje je prethodno zadobio zbog nečeg sasvim drugog a ne zbog bilo kakvog djelovanja prema oštećenoj - naveo je Lekić.

Advokat dodaje da je tu došlo do velikog  nesporazuma, pa je Saša Agović lišen slobode.

- I dana 23.5 u 9.30 časova  je kao osumnjičeni za krivičmo djelo zlostavlnanje sproveden na saslušanje u ODT u PG gdje je negirao izvršenje tog djela i u cjelosti iznio odbranu. A da je ono što je u tužilaštvu ispričao zapravo tačno ispostavilo se nedugo zatim. Istog dana sat vremena kasnije njegova odbrana je potvrđena i to do posljednjeg detalja upravo iskazom oštećene a zatim iniskazima druga dva svjedoka koja je ODT podgorica saslušao- kazao je Lekić.

Dodaje da budući da je to bio jedini osnov za zadržavanje i krivični progon, a drugih dokaza nije bilo.

- Saša je pušten da se branu sa slobode, a mogu slobodno da se usudim da prognoziram da će kod takvog stanja stvari i dokaza u spisina predmeta ubrzo u odnosu njega biti odbačena i krivična prijava.  Na identičan način je oštećena govorila i u policiji, pa je za sad nepozbato i veoma čudno zašto je Saša lišen sobode, zadržan i krivićno procesuiran- smatra Lekić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:14