ФОТО: УВИЂАЈ УБИСТВА ШЕЈЛЕ БАКИЈА (ФОТО: СРЂАН БОЉЕВИЋ) ДЕСНО: ОСУМЊИЧЕНИ ЂОКАЈ
04/10/2021 u 14:07 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Адвокат Љешковић: Ђокаја пронашао брат, молим медије да имају у виду да се ради о страшној трагедији

"Сада је све у рукама правосудних органа и молим медије да имају у виду да се ради о страшној трагедији и да у том правцу поштују бол обје породице"

Адвокат Срђан Љешковић, који заступа осумњиченог Илира Ђокаја, казао је у изјави за портал Дан да се ради о великој трагедији када је у питању убиство Шејле Бакије и замолио је медије да поштују бол обје породице.

Осумњичени за убиство Шејле Бакије се предао полицији

Ђокај ћутао о убиству Шејле: Изузети видео-надзор, телефони и одјећа осумњиченог

-Прије свега желим јавно за изјавим најдубље и најискреније саучешће  породици Бакија у име  породице Ђокај и у своје лично име. Јуче га је у касним вечерњим сатима пронашао брат Тони Ђокај, па је часно поступајући обавијестио мене као браниоца, након чега смо га предали надлежном Центру безбједности у Подгорици. Сада је све у рукама правосудних органа и молим медије да имају  у виду да се ради  о једној страшној трагедији и да у том  правцу поштују бол обје породице- казао је у изјави за портал Дан адвокат Срђан Љешковић који заступа осумњиченог Ђокаја.

image

Адвокат Срђан Љешковић

Полиција трага за Ђокајем због убиства жене: Пријављивала га због пријетњи

Пуцњава на Карабушком пољу: Убијена жена, осумњичени у бјекству, трагедији претходила свађа

Подсјећамо, Илир Ђокаj (28) осумњичени за убиство невjенчане супруге Шеjле Бакиjе (19) предао се полициjи нешто након поноћи у пратњи адвоката Срђана Љешковића. Ђокаj се предао након скоро четири дана бjекства, колико jе полициjа трагала за њим због сумње да jе у четвртак убио Бакиjу са коjом jе био у ванбрачноj заjедници, када jе тешко ранио њеног оца. Трагедиjа се догодила на Карабушком пољу, у дворишту породице Бакиjа.

Надлежни морали реаговати превентивно, Шејла била угрожена због пријетњи

Поводом овог случаја, у Тузима је јуче одржан протест грађана са којег је тражено од Управе полициjе, Министарства унутрашњих послова и потпредсjедника Владе за безбjедност Дритана Абазовића покретање хитне истраге о овом случаjу насиља над женама, коjе jе завршило трагичним губитком младог живота, упркос чињеници да jе насиље приjављивано полициjи и правосуђу.

Осумњичени Ђокај од раније је познат полицији, а 25. августа, Шејла Бакија пријавила га је полицији због узнемиравања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 08:39