/ - FOTO: PORTAL DAN, MUP.RS
07/04/2023 u 10:49 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Advokat Martinović objavio dokument: Službe bile informisane o ulasku Belivuka i Miljkovića

Navedeni srpski državljani su smješteni u naselju Kavač, opština Kotor kod Zvicer Radoja, a prema operativnim podacima isti ne koriste motorna vozila, navodi se u dokumentu

Advokat Petra Lazovića, Nikola Martinović na današnjoj pres konferenciji priložio je dokument koji navodi da su sve partnerske službe i Interpol bili obaviješteni o ulasku Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Crnu Goru.

On je kazao da to nije bila privatna stvar i naglasio da  službe bile informisane.

(VIDEO) Advokatica Zeković: Petru Lazoviću od početka ukinuto pravo na odbranu

-U javnosti permjer u tehničkom mandatu  Abazović pominjen i povezuje  slučaj Belivuka, a to se ne povezuje od strane nadležnih sa slučajem Lazovića. Ne može se govoriti da je pitanje boravka Belivuka i Miljkovića bila privatna stvar, već Interpolova.Imam dokument - naglasio je advokat.

(VIDEO) Petar Lazović: Osjećam se osuđeno bez dokaza, radio sam časno i rizikovao svoj život

- Cilj je da se obesmisli rad bivšeg specijalnog tužioca i Zorana Lazovića. Oni su procesuirali 100 članova "kavačkog" klana- kazao je između ostalog Martinović.

image
- DOKUMENT O BELIVUKU

DOKUMENT:

26. JANUAR 2021.

" Obavještavamo Vas da su lica BELIVUK VELJKO od oca Nebojše rođen 28.08.1985. godine u Beogradu i MILJKOVIĆ MARKO od oca Milorada roden 09.03.1991. godine u Reogradu, državljani Republike Srbije, doputovali u Cmu Goru dana 17.01.2021. godine na GP Berodrom Tivat sa avionom Air Serbia", broj leta 180 u 11:12 časova. Nakon dolaska smjestili su se u stambeni objekat koji se nalazi u naselju Kavač, opština Kotor, vlasništvo ZVICER RADOJA zvanog Rele od oca Petra i majke Vukosave rođene Živković, rođen 20.12.1982 godine u Kotoru, sa prebivalištem u naselju Kavač, opština Kotor, pripadnik OKG Kavač.

Dana 18.01.2021. godine oko 14:00 časova gore navedena lica su prilikom izlaska iz objekta boravka kontrolisana i pozvana u prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kotor radi prikupljanja obavještenja. Nakon dolaska u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kotor, od intih su prikupljena obavještenja na okolnosti njihovog dolaska i boravka na području Kotora

Belivuk Veljko i Miljković Marko su policijskim službenicima Odjeljenja bezbjednosti Kotor prilikom razgovora, saopštili da su u Kotoru došli kod Zvicer Radoja koga poznaju desetak godina, a kome su se prethodno dan ranije najavili da bi došli u Kotor. Kao razlog njihovog dolaska je čestitka I proslava rođenja djeteta Zvicer Radoja, i naveli da će u Cmoj Gori, odnosno na području Kotora ostati još pet do šest dana.

Navedeni srpski državljani su smješteni u naselju Kavač, opština Kotor kod Zvicer Radoja, a prema operativnim podacima isti ne koriste motorna vozila.".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. april 2024 14:40