Зоран Пиперовић / - SRDJAN_BOLJEVIC
17/08/2021 u 16:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пиперовић: Ништа кривично-правно компромитантно није пронађено у фабрици цигарета

Он је истакао да нико од одговорних није позван да да било какво саопштење или изјаву код тужилаштва у вези онога што је било предметом одузимања

Ништа кривично-правно компромитантно није пронађено током извршеног претреса фабрике цигара у Мојковцу, саопштио је правни заступник те фабрике Зоран Пиперовић јавља агенција МИНА.

Мојковац: Полиција претресла фабрику дувана, директор ухапшен због сумње да је фалсификовао исправе

Он је у изјави достављеној медијима навео да није тачно да је свих ових година та фабрика била недоступна државним органима и да тамо нико није смио да уђе.

Пиперовић је рекао да је још тужилаштво на чијем је челу била Ранка Чарапић изузела комплетну документацију, безброј ЦД-ова и никада се јавно нису огласили нити преузели даље било какву истражну радњу.

-Наглашавам, да сам тада у више наврата у црногорским дневним медијима позивао и тражио од тужилаштва да јавно саопште што су недозвољено нашли у ономе што су одузели из фабрике. Никада нијесам добио одговор- рекао је Пиперовић.

Он је истакао да нико од одговорних није позван да да било какво саопштење или изјаву код тужилаштва у вези онога што је било предметом одузимања.

-Ни јуче нијесу изузели акцизне маркице. Нијесу их ни нашли тамо. И најмање би и биле фалсцификоване и да су их нашли- рекао је Пиперовић.

Он је додао да су легалне акцизне маркице предате инспекторима ЦБ Подгорица прије 15 дана.

-И то инспекторки Пејовић, о чему постоји и записник. Лице које је предало акцизне маркице добило је потврду за то- навео је Пиперовић.

Он је рекао да су маркице штампане у Ободу Цетиње, у количини од 26.600 са серијским бројем, за 532кг цигарета под брендом Монте.

-О чему постоји Зиам образац издат од Пореске управе Црне Горе. Што је и предати инспекторки Пејовић- казао је Пиперовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 12:31