Adžić i Damjanović vratili policijskim službenicima dio zarade / - FOTO: MUP
23/06/2022 u 11:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adžić i Damjanović vratili policijskim službenicima dio zarade

Ministarstvo unutrašnjih poslova će i u narednom periodu ulagati dodatne napore sa ciljem poboljšanja uslova rada za službenike, kako kroz obezbjeđivanje većih zarada tako i kroz osavremenjivanje rada

Na današnjoj sjednici Vlade usvojena je odluka o izmjeni odluke o dodatku na osnovnu zaradu za obavljanje poslova na određenim radnim mjestima, kojom će policijskim službenicima zarada biti uvećana do 10 odsto osnovne zarade - kazali su iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ova odluka će, ističu, stupiti na snagu danom objavljivanja u Službenom listu kako bi se povećanje što prije odrazilo na zarade policijskih službenika.

- Svjesni značaja poslova koje obavlja Uprava policije, kao i činjenice da su za mjesece april i maj umanjene zarade policijskim službenicima, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo finansija nastojali su da se na ovaj način prevaziđe navedeno umanjenje -i staknuto je u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova će i u narednom periodu ulagati dodatne napore sa ciljem poboljšanja uslova rada za službenike, kako kroz obezbjeđivanje većih zarada tako i kroz osavremenjivanje rada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:18