foto: MUP / - FOTO: MUP
29/05/2023 u 18:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adžić: Kriminal se nikome neće isplatiti, odlučno nastavljamo borbu

On je posjetio Mojkovac i Bijelo Polje i razgovarao sa načelnicima u tim opštinama

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić danas je sa saradnicima  boravio u radnoj posjeti  opštinama Mojkovac i Bijelo Polje, gdje je poručio da se kriminal neće nikom isplatiti, te da odlučno nastavljaju borbu i obračun sa njim.

Tokom radne posjete sastao se sa načelnicima Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac i Bijelo Polje. Sastanci su bili prilika da načelnici upoznaju ministra sa svim važnim aktuelnim pitanjima koja se tiču bezbjednosti u ovim opštinama. Konstatovano je da je stanje javnog reda i mira u ovim opštinama povoljno, a bilo je riječi o daljem unapređenju efikasnosti.

Jedna od tema razgovora bilo je i poboljšanje uslova rada, te je u tom smislu planirana nabavka uniformi,  dodatne opreme i vozila, sve u cilju postizanja još vidljivijih rezultata. 

Ministar je ovom prilikom iskazao punu podršku menadžmenta MUP-a i akcentovao da je potrebna  dobra koordinacija rada kako bi još više povećali povjerenje građana i poslali jasnu poruku da je država odlučna da se obračuna sa kriminalom.

Tokom posjete ministar je obišao i područne jedinice za upravne poslove državljanstvo i strance u Mojkovcu i Bijelom Polju. Razgovarao je sa službenicima i izrazio zadovoljstvo što je i na ovom planu evidentno da su službenici posvećeni efikasnom rješavanju zahtjeva građana.

- MUP u kontinuitetu unapređuje svoje usluge i servise, ali je usmjerenost zaposlenih na potrebe građana neophodna za kvalitetno funkcionisanje  javne uprave. Zadovoljstvo mi je što sam se danas uvjerio da su službenici profesionalni, odgovorni i da se možemo pohvaliti da pružamo kvalitetne usluge, kazao je ministar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:25