svečana večera / - MUP
30/09/2022 u 09:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adžić organizovao svečanu večeru u susret Danu unutrašnjih poslova

Osim najbližih saradnika ministra, prisustvovali i bivši ministri unutrašnjih poslova Jusuf Kalamperović i Sergej Sekulović, kao i specijalni državni tužilac Vladimir Novović

U susret Danu unutrašnjih poslova, koji se obilježava 2. oktobra ministar Filip Adžić organizovao je svečanu večeru na Vili "Gorica" na kojoj su, osim najbližih saradnika ministra, prisustvovali i bivši ministri unutrašnjih poslova Jusuf Kalamperović i Sergej Sekulović, kao i specijalni državni tužilac Vladimir Novović, saopšteno je iz MUP-a,

- Ovo je bila jedinstvena prilika da u prijateljskoj atmosferi razmijenimo mišljenje, podijelimo iskustva i damo svoja viđenja budućeg razvoja Ministarstva unutrašnjih poslova, kazao je ministar Adžić.

On je istakao da je posebno zadovoljstvo sa bivšim ministrima razgovarati o njihovim iskustvima, te čuti kako su u brojnim izazovnim situacijama uspijevali da iznađu rješenje i sačuvaju mir u našoj zemlji.

- Svako vrijeme nosi drugačije izazove ali misija ministara unutrašnjih poslova uvijek je ista - osigurati bezbjednost građanki i građana Crne Gore, usaglasila su se tri ministra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:16