/ филип аџић
07/05/2022 u 10:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аџић: Повећан степен безбједности Лакић и Нововић

Аџић наглашава да ће Министарство унутрашњих послова одлучно и са свим својим капацитетима стати у заштиту свих оних који доприносе борби против организованог криминала

Министарство унутрашњих послова (МУП) и Управа полиције повећали су степен заштите по мјесту кретања и мјесту становања Главном специјалном тужиоцу Владимиру Нововићу, као и директорици и главној и одговорној уредници портала Libertas Press Оливери Лакић, казао је ресорни министар Филип Аџић.

Портал Либертас објавио је документа Еуропола у којима се наводи да су службеници полиције Петар Лазовић и Љубо Миловић чланови криминалног клана Кавач.

- Након обављених консултација са директором Управе полиције Зораном Брђанином одлучили смо да повећамо степен заштите по мјесту кретања и мјесту становања Главном специјалном тужиоцу Владимиру Нововићу, као и директорици и главној и одговорној уредници портала Libertas Press Оливери Лакић - рекао је Аџић.

Он је поручио да ће МУП одлучно и са свим својим капацитетима стати у заштиту свих који доприносе борби против организованог криминала, владавини права и убрзаном путу ка Европској унији.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 09:58