/ - Полиција, илустрација
14/04/2022 u 11:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Акција "Бабушка": У Бару ухапшена Рускиња због трговине људима

Приликом вршења овог кривичног дјела осумњичена је имала дефинисана правила и начин сексуалне експлоатације у дијелу дефинисања радног времена, цијене пружања сексуалних услуга као и других околности, саопштено је из Управе полиције

Службеници Управе полиције су јуче у Бару, након вишемјесечних активности које су спровођене у оквиру акције кодног назива „Бабушка“, лишили слободе држављанку Русије С.Б. (55) која је настањена у Бару, због сумње да је у дужем временском периоду вршила кривично дјело трговина људима, саопштено је из Управе полиције.

Осумњичена ће уз кривичну пријаву бити приведена државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици., додаје се у саопштењу.

- Полиција је у сарадњи са Вишим државним тужилаштвом, на нивоу Оперативног тима за борбу против трговине људима, прикупила доказе који указују на сумњу да је С.Б. злоупотребљавајући однос повјерења и зависности, као и коришћењем тешке материјалне ситуације, у дужем временском периоду сексуално експлоатисала више руских држављанки млађе доби - наводе из УП.

С.Б. је, сумња се, користила посебно намијењене просторије у склопу своје куће у којој је и становала, уговарала пружање сексуалних услуга са више мушкараца а ради стицања новчане добити, додаје се.

Приликом вршења овог кривичног дјела осумњичена је имала дефинисана правила и начин сексуалне експлоатације у дијелу дефинисања радног времена, цијене пружања сексуалних услуга као и других околности, закључено је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:50