/ - ФОТО:Приватна архива
02/06/2022 u 09:12 h
Bilja BrašnjoBilja Brašnjo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Акција „КВАРТ II": Ухапшено шест особа због уличне продаје наркотика

Том приликом ухапшено је и приведено више особа

Црногорска полиција спровела је акциjу у више градова у  циљу борбе против уличног растурања дроге, потврђено је за портал Дан од више извора.

Том приликом ухапшено је и приведено више особа. Ухапшене су четири особе у Никшићу, једна у Будви и једна у Даниловграду, сазнаје незванично портал Дан.

Како сазнајемо акција у којој је процесуирано више иособа које се сумњиче да се баве уличним  "диловањем" дроге траје од синоћ,  када су специјалци у касним сатима кренули са претресима.

Акција „КВАРТ II": Ухапшено шест особа због уличне продаје наркотика

Полиција је, у циљу сузбијања тзв. уличне продаје опојних дрога, реализовала осмомјесечну планску активност кодног назива „КВАРТ ИИ“.

Слободе су лишени М.Ј. (29), А.К. (44), Р.Б. (54), П.М. (20), А.М. (21), и М.Г. (37) због сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Полицијски службеници су данас извршили претрес станова и кућа на више локација у Никшићу, Даниловграду и Будви. Пронађене су и одузете четири ампуле уља канабиса, мања количина муниције и више мобилних телефона са сим картицама.

Кроз полицијско – тужилачке активности које су спровођене током осам мјесеци полиција је дошла до сумње да су поменута лица у дужем временском периоду вршили тзв. уличну дистрибуцију опојне дроге кокаин и марихуана. Заплијењено је 15 пвц паковања са садржајем опојне дроге кокаин као и 16 пвц паковања опојне дроге марихуане. Укупно је процесуирано 21 лице. 

Осим тога, против М.Г. је поднијета и кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. 

По налогу поступајућег тужиоца из Вишег државног тужилаштва у Подгорици поменута лица су уз кривичну пријаву приведена на даљу надлежност.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:24