Велика акција српске полиције / - МУП Србије
17/08/2021 u 11:04 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Акција полиције у Сјеници: Трага се за особама повезаним са убиством новинара Хамидовића

У акцији која још увијек траје, полиција је у једној од кућа пронашла ватрено оружје са већом количином муниције, као и фалсификована документа

Полицијски службеници Интервентне јединице и инспектори криминалистичке полиције из Новог Пазара у сарадњи са агентима Безбједносно информативне агенције и Вишим јавним тужилаштвом из тог града, покренули су рано јутрос велику акцију на територији општине Сјеница с циљем сузбијања општег криминалитета.

Према незваничним информацијама, извршени су претреси на преко десет локација, а полиција трага за оружјем и наркотицима, као и лицима која су повезана са недавним убиством Едина Хамидовића у центру Сјенице.

Извршен је претрес кућа и пословних објеката родбине и пријатеља осумњиченог Е.Л. (27), за којим је новопазарска полиција расписала међународну потерницу због сумње да је тешко ранио Хамидовића, који је од последица рањавања преминуо у крагујевачкој болници.

Недавно је, због сумње да је помогао осумњиченом Е.Л. да илегално пређе границу са Црном Гором и напусти Србију, ухапшен Р.Ђ. (36) из Сјенице.

(Ало)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 06:09