Pronađena marihuana / - FOTO: UP
25/11/2023 u 10:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Albanski državljanin pokušao da prokrijumčari drogu preko rijeke Bojane

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu Y.D. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, navode iz Uprave policije

Policijski službenici Stanice granične policije I – Ulcinj su juče oko 05:35 sati u rejonu Sutjela, opština Ulcinj, postupali na osnovu operativnih saznanja, te zatekli Y.D. (37), državljanina Republike Albanije, u nezakonitom prelasku državne granice preko rijeke Bojane, koristeći metalno plovilo, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Ovo lice se nakon toga uputilo prema selu Sutjel noseći sa sobom jedno pvc pakovanje za koje je kasnije utvrđeno da je riječ o pakovanju težine 1,04 kilograma, sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana - navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno iz UP, sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu Y.D. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 03:18