Рудолф Елезовић / - фото: Дан
10/06/2021 u 20:21 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Албански медији: Елезовић преминуо прије десетак дана, што се поклапа са пријавом нестанка

Тијело је било у води, а нашли су га припадници Пловне јединице

Албански медији извјештавали су о акцији потраге за бившим шефом Одјељења безбједности Улцињ Рудолфом Елезовићем, чије је тијело прекјуче пронађено. Како медији у Албанији наводе, према незваничним информацијама, прелиминарни резултати истраге указују  да је Елезовић "преминуо прије десетак дана, што се поклапа са временом пријаве његовог нестанка". Подсјећамо, нестанак Елезовића пријавила је његова супруга.

Управа полиције потврдила: Идентификовано тијело Рудолфа Елезовића, испитују узрок смрти

image

Албански медији

- Албански медији

Подсјећамо, у мjесту Свети Ђорђе у близини границе са Албаниjом пронађено је беживотно тиjело мушкарца за кога се сумња да jе нестали полициjски функционер  Рудолф Елезовић. Тиjело je пронађено у фази распадања на мjесту гдjе се последњи пут изгубио сигнал Елезовићевог телефона. Тијело је било у води, а нашли су га припадници Пловне јединице. Тијело су пронашле колеге прексиноћ око 21.40 час коjе су свакодневно претраживале таj дио терена.

Шта се зна о нестанку Елезовића: Од отмице мафије, свједока сарадника до бјекства за Америку?

-Прелиминарни резултати истраге показују да је полицајац Рудолф Елезовић извршио самоубиство, али неки детаљи који су откривени испитивањем мртвог тијела доводе у питање овај закључак истражитеља. Црногорска полиција званично је потврдила Елезовићеву смрт, након што су одговори ДНК података открили да је тијело припадало бившем шефу за борбу против дроге. Истраге су у току и чека се обдукциони одговор како би се открио прави узрок смрти. До сада се сазнаје да је бивши шеф за борбу против дроге умро прijе десетак дана, што се поклапа са објавом нестанка његове супруге-наводе албански медији.

Албански медији о нестанку Елезовића: И Тужилаштво у Скадру покренуло истрагу

-Припадници граничне полиције су синоћ у ријеци Бојани пронашли беживотно тијело полицијског службеника Рудолфа Елезовића чији је нестанак пријављен 27. маја. 2021. године О догађају је обавјештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се тијело упути на обдукцију како би се утврдио узрок смрти.Обдукција је извршена а извиђајем руководи Више државно тужилаштво у Подгорици-саопштено је јуче из Управе полиције Црне Горе.

Истрага о нестанку бившег шефа Одјељења безбједности Улцињ: Узете изјаве од више службеника полиције

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 04:40