У Салцбургу ухапшен харко-тандем / - WIKIPEDIA
22/06/2021 u 19:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аустријска полиција ухапсила нарко-тандем, Аустриjанац радио за Србина

Дилерски пар ухапсила jе полициjа из Салцбурга, а база Србина одакле jе растурао дрогу jош од 2015. године jе била мала општина Пингау, одакле jе продавао углавном хероин, али и кокаин и марихуану

Аустриjска полициjа ухапсила jе двоjицу мушкараца осумњичених за трговину наркотицима. Иза браве су се нашли "газда" Србин (26) чиjи идентитет полициjа ниjе навела и улични дилер коjи jе завршавао послове за њега, Аустриjанац (34). Дилерски пар ухапсила jе полициjа из Салцбурга, а база Србина одакле jе растурао дрогу jош од 2015. године jе била мала општина Пингау, одакле jе продавао углавном хероин, али и кокаин и марихуану, преносе аустриjски медиjи.

Србин дилер jе имао и свог "посилног", коjи jе обављао физичке послове за њега, одлазио по дрогу и продавао jе на улици. Аустриjска полициjа тврди да jе продао наjмање 1,3 килограма хероина.

Управо jе Аустриjанац, курир и први ухапшен. Наиме, њега jе полициjа пресрела када се из Салцбурга враћао у Пингао а приликом претреса његовог ранца, пронађено jе око 150 грама хероина.

Инспектори су потом упали и у кућу осумњиченог Србина и ухапсили га. Приликом претреса пронађена jе jош извјесна количина наркотика, али ниjе наведено коjа врста и коjа количина. Такође jе пронађен и ваздушни пиштољ, извјесна количина новца за коjи се сумња да потиче од трговине наркотицима, а заплијењени су и компjутери и мобилни телефони.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:22