/ фото: Срђа Бољевић
16/10/2021 u 14:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Баковић: Никада се нисам крио иза других, па ни сад

Бивши делинквент се опет јавио и сад душебрижно жали за хапшењем часних полицајаца, а у чијем хапшењу је, по свему судећи, лично учествовао противправним утицајем, истакао је Баковић

Бивши помоћник директора Управе полиције Енис Баковић казао је да државни секретар у Министарству унутрашњих послова Раде Милошевић подметањем и неистинама покушава да га доведе у везу са криминалним организацијама.

Милошевић је позвао данас Баковића да одговори по ком члану закона или правном пропису је наредио укидање забране уласка Вељку Беливуку и Марку Миљковићу.

Баковић у реаговању поручује да се никад није крио ни иза кога, па ни сад.

Баковић за портал Дан: Радио сам по закону, тужно је ко води безбједносни сектор- бивши деликвент у улози тужиоца и судије

- Бивши делинквент се опет јавио и сад душебрижно жали за хапшењем часних полицајаца, а у чијем хапшењу је, по свему судећи, лично учествовао противправним утицајем, са високе службене позиције. Никад се нисам иза никог крио, па ни сад, а то знају управо часни полицајци моје колеге које сте ви спектакуларно хапсили без икаквог основа. Подмећете ми и да се кријем иза колега из Србије, а ја тражим да изнесете у јавност и да доставите надлежним органима, гдје сам то рекао и тврдио- каже Баковић у реаговању достављеном порталу РТЦГ.

Понавља да је у вршењу функције законито поступао и да стоји на располагању надлежним институцијама да испитају све у вези тога.

- Са Милошевићем, бившим делинквентом, који подметањем и неистинама покушава да ме доведе у везу са криминалним организацијама, завршавам полемику на ову тему- наводи се у реаговању Баковића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:35