Eнис Баковић / - SRDJAN_BOLJEVIC
15/10/2021 u 11:31 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Баковић за портал Дан: Радио сам по закону, тужно је ко води безбједносни сектор- бивши деликвент у улози тужиоца и судије

Могу рећи да је тужно ко нам води безбједносни сектор када се бивши деликвент ставља у улогу полицајца и тужиоца и судије, казао је Баковић

Бивши помоћник Директора Управе полиције Енис Баковић казао jе у изjави за портал Дан да  је радио све по закону и да нема од чега да се брани. Он је позвао надлежне органе да све испитају.

(ВИДЕО) Абазовић: Баковић и Лазовић скинули забрану уласка Беливуку

-Слушајући данашњи прес и помпезне објаве врха безбједносног сектора, тужно је ко нам води безбједносни сектор када се бивши деликвент ставља у улогу полицајца и тужиоца и судије- казао је Баковић.

Баковић је додао да "слушајући Милошевића стиче се утисак да је открио чудо невиђено и да му је требало пуно времена да дође до података на основу којих је поднио кривичну пријаву, иако је као државни секретар могао до података доћи за један минут, што је сваком запосленом у МУП-у јасно".

-Изнио је и то да немам одбрану и да сам ја налогодавац. Нити сам налогодавац, а Милошевићу поручујем да немам од чега да се браним јер сам све радио законито-нагласио је  Баковић.

Поручио је основом државном тужиоцу Вукасу Радоњићу, да упозна јавност зашто га је контактирао.

-Надлежни државни органи нека испитају све у вези са мојим поступањем, па ако треба и тужиоци какве Милошевић и његова дружина желе, који ће им дојављивати ко их је кад назвао и са ким су попили кафу. Толико о професионалности и независносном поступању тужиоца. Овим путем позивам и бившег колегу Вукаса Радоњића, кад је већ јавио Раду нека и јавност упозна ста сам га контактирао у вези предмета- наглашава Баковић.

Подсјећамо, на  прес конференцији Владе Црне Горе о случају "Беливук", потпредсјендик Владе Дритан Абазовић, и државни секретар МУП-а Раде Милошевић саопштили су да су забрану уласка у Црну Гору Вељку Беливуку и Марку Миљковићу укинули Енис Баковић и Зоран Лазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:36