полиција на лицу мјеста / - илустрација
31/05/2022 u 10:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Четири особе ће кривично одговарати због крађа, убијања животиње и недозвољеног држања оружја

За кривично дjело тешка крађа сумњичи се М.Ш. (22) из Подгорице и он jе лишен слободе

Барска полициjа подниjела jе кривичне приjаве против четири особе од коjих jе jедна лишена слободе, саопштено је из Управе полиције.

- За кривично дjело тешка крађа сумњичи се М.Ш. (22) из Подгорице и он jе лишен слободе - казали су из УП.

Они додају да је дежурноj служби Центра безбjедности Бар приjављено да jедно лице, из радних машина на каменолому у мjесту Куфин, покушава да отуђи гориво.

- Полициjа jе упућена на лице мjеста гдjе jе затечен М.Ш. и он jе лишен слободе по налогу надлежног тужиоца - истичу из УП.

Како наводе, осим тога, полициjи jе у Бару приjављено од стране оштећеног да му jе непознато лице из возила отуђило двиjе торбице са новцем, личним документима и мобилним телефоном. Полициjски службеници идентификовали су извршиоца кривичног дjела крађа J.И. (43) из Казахстана и против њега jе подниjета кривична приjава.

- Такође, барскоj полициjи jе jедно лице приjавило да му jе у мjесту Доња Пода, из ловачке пушке, убиjен ловачки пас. Полициjа jе предузела активности из своjе надлежности и идентификовала О.М. (67) као извршиоца кривичног дjела убиjање и мучење животиња и разарање њиховог станишта. Против њега jе подниjета кривична приjава надлежном тужилаштву - казали су из Управе полиције.

Они су казали да је поступаjући по наредби Основног суда у Бару, полициjа извршила претрес куће и других просториjа коjе користи Д.К. (62).

- Пронађена jе ловачка пушка за коjу ово лице ниjе посjедовало оружни лист. Против Д.К. jе подниjета кривична приjава због сумње да jе извршио кривично дjело недозвољено држање оружjа и експлозивних материjа - закључили су из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:27