/ - илустрација УП твитер
19/10/2021 u 15:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бар: Кривично процесуиране четири особе

Полиција је процесуирала А.А. због пријетњи, Р.Д. осумњичен је за продају дроге, С.Л. се терети за крађу, а Ј.В. за одузимање возила

Полиција је у насељу Бјелиши у Бару, предузимајући радње у циљу сузбијања уличне продаје наркотика, контролисала лице Р.Д. (28) из Бара. Код њега је пронађено паковање марихуане укупне масе 53,3 грама.

Против њега је поднијета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

- Такође, полиција је у Бару поднијела кривичну пријаву против С.Л. (24) за којег се сумња да је извршио кривично дјело крађа 16. октобра на штету једног угоститељског објекта у Бару на начин што је насилно отворио апарат за игре на срећу који се налазио у овом објекту и отуђио новац. С.Л. је лишен слободе и уз кривичну пријаву спроведен надлежном тужиоцу- речено је из полиције.

Кривична пријава је поднијета и против безбједносно интересантног лица А.А. (23) због сумње да је извршио кривично дјело угрожавање сигурности јер је, у близини једног угоститељског објекта у Бару оштећеној упутио ријечи пријетеће садржине.

- Он је лишен слободе и спроведен на даљу надлежност поступајућем тужиоцу. Малољетни Ј.В. (14) се сумњичи да је извршио кривично дјело одузимање возила и против њега је поднијета кривична пријава. Возило је пронађено и враћено власнику- саопштено је из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 22:54