Ilustracija / - FOTO: UPRAVA POLICIJE
29/09/2023 u 13:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bar: Pet lica će odgovarati zbog teške krađe

Pet lica će odgovarati za tešku krađu počinjenu u Bar

Barska policija procesuirala je pet osumnjičenih za tešku krađu izvršenu 7. septembra u tom gradu.

Uhapšeni su  D.M. (23) i U.S. (26), dok je protiv V.R. (36), M.P. (18) i M.S. (18) podnijeta krivična prijava i oni su trenutno nedostupni nadležnim organima.

- D.M. je početkom septembra, po prethodnom dogovoru sa V.R. u više navrata obilazio područje Zelene pijace u Baru, gdje je planirano izvršenje krivičnog djela na štetu jednog lica.Tako je, kako se sumnja, U.S. 7. septembra oko 12.50 časova, po prethodom dogovoru, vozilom pokupio M.S. i M.P. nakon čega su se odvezli u Makedonsku ulicu gdje su vozilo i parkirali i na vozilu ostavili otvorene prozore.M.S. i M.P. su se zatim uputili u pravcu Zelene pijace, dok je U.S. boravio u jednom ugostiteljskom objektu dok je čekao izvršenje krivičnog djela od strane pomenutih -  dodaju iz Uprave policije.

Navode da su  M.S. i M.P. su nakon jednočasovnog osmatranja, ukrali torbicu u kojoj se nalazilo 13.500 eura i 4.500 dolara.

-Koju su, nakon izvršenja, a po prethodnom dogovoru, ostavili u pomenutom parkiranom vozilu, na kojem su, po planu, bili otvoreni prozori. Nakon toga do vozila dolazi U.S. i odvozi se u pravcu Sutomora. Neposredni počinioci krivičnog djela M.S. i M.P. su se nakon izvršenja dali u bjekstvo - zaključuju iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
BAR KRAĐAPOLICIJA
27. novembar 2023 15:23