/ - ILUSTRACIJA
08/09/2022 u 19:43 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bar: U tuči para i Ruskinje povrijeđene dvije osobe

Osim toga, protiv N.S. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz čl. 8 i 10 Zakona o javnom redu i miru, protiv D.N. zbog prekršaja iz čl. 10 Zakona o javnom redu i miru, kao i protiv S.A. zbog prekršaja iz čl. 7 istog Zakona

Juče je u 13.55 časova dežurna služba barske policije obaviještena je od strane građana da je u ulici Vladimira Rolovića u Baru, došlo do tuče izmedju više lica, saopšteno je iz Uprave policije.

-Policijski službenici su izašli na lice mjesta i došli do saznanja je da je došlo do sukoba između N.S. (38) i njegove nevjenčane supruge D.N. (33), oboje iz Bara, sa jedne i S.A. (37) iz Rusije sa druge strane. Naime, S.A. se juče, postupajući po pozivu policijskih službenika barske policije, uputila u službene prostorije radi davanja izjave na zapisnik u svojstvu građanina, na okolnosti događaja iz prethodnog perioda, kada je prijavljena od strane N.S. i D.N. da je na društvenim mrežama objavljivala eksplicitne snimke koji se tiču njih dvoje. Na putu do službenih prostorija barske policije S.A. su u blizini jednog ugostiteljskog objekta, presreli N.S. i D.N. i fizički je napali zadajući joj više udaraca u predjelu tijela kojom prilikom je zadobila lake tjelesne povrede, dok je S.A. zadala udarac D.N. nanoseći joj tom prilikom tešku tjelesnu povredu u vidu preloma kosti skočnog zgloba lijeve noge- navode iz UP.

Dodaju:"U namjeri da spriječi ovaj fizički sukob, umiješao se slučajni prolaznik M.Č. koji je tom prilikom od strane N.S., zadobio udarac stisnutom šakom u predjelu glave - lica, kada je isti zadobio tjelesnu povredu u vidu posjekotine. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem je nalogu u redovnom postupku podnijeta krivična prijava protiv S.A. zbog sumnje da je počinila krivično djelo teška tjelesna povreda".

Osim toga, protiv N.S. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz čl. 8 i 10 Zakona o javnom redu i miru, protiv D.N. zbog prekršaja iz čl. 10 Zakona o javnom redu i miru, kao i protiv S.A. zbog prekršaja iz čl. 7 istog Zakona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. novembar 2022 17:57