Ilustracija / - UNSPLASH
15/01/2024 u 19:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Baraninu 15 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom droge

Zabrinjava činjenica da je u protekla dva dana samo u Baru čak osam vozača sankcionisano sa ukupno 120 dana zatvora zbog vožnje pod opijatima, saoptio je sudija Marko Đukanović

Dežurna sutkinja Odjeljenja u Baru je danas oglasila krivim i osudila na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana V.H. (1967) iz Bara. On je sankcionisan jer je u postupku utvrđeno da je prethodne večeri upravljao pod dejstvom opojnih droga, saopštio je sudija Marko Đukanović, predsjednik suda za prekršaje u Budvi.

Osim kazne, kako je naveo Đukanović, 57-godišnjem Baraninu je izrečena i zabrana upravljanaj vozilima u trajanju od četiri mjeseca, kao i četiri kaznena boda. 

- Zabrinjava činjenica da je u protekla dva dana samo u Baru čak osam vozača sankcionisano sa ukupno 120 dana zatvora zbog vožnje pod opijatima, pa se apeluje na sve učesnike u saobraćaju da ne sijedaju za upravljač vozila ukoliko psihofizički nijesu sposobni za upravljanje, te da u takvim situacijama koriste druge vidove prevoza, čuvajući printom svoju, kao i bezbjednost ostalih učesnika u saobraćaju - apelovao je sudija Đukanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:57