Ilustracija / FOTO: ž.B.
17/12/2023 u 17:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Baraninu i Kotoraninu po 15 dana zatvora: Jedan vozio pod dejstvom narkotika, drugi u pijanom stanju

Okrivljeni M.U. (28) iz Kotora danas je oglašen krivim i kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 15 dana, jer je utvrđeno da je prethodne večeri u Budvi upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u oranizmu u koncentraciji od 2,02 g/kg

Baranin D.T. (24) juče je oglašen krivim i kažnjen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana. Njemu je sankciju u hitnom postupku izrekla sutkinja Dubravka Mažić nakon što su dokazani navodi optužbe da je okrivljeni upravljao vozilom pod dejstvom psihoakrivnih supstanci, saopštio je predsjednik suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović

- Njemu su uz kaznu izrečeni i zaštitna mjera zabrana upravljanja vozilima u trajanju od četiri mjeseca kao i tri kaznena boda, navodi se u saopštenju.

Okrivljeni M.U. (28) iz Kotora danas je oglašen krivim i kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 15 dana, jer je utvrđeno da je prethodne večeri u Budvi upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u oranizmu u koncentraciji od 2,02 g/kg.

- Sutkinja Magdalena Mijić mu je uz kaznu izrekla i maksimalan broj kaznenih bodova, te zabranu upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju, saopštio je Đukanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:07