/ фото: Лазар Ружић
29/04/2022 u 12:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беговић: Боравак Меденице у истражном затвору везан за долазак њеног сина у ЦГ

На питање је ли имао комуникацију са њеним сином Милошем, Беговић је одговорио да није, те да га уопште и не познаје

Адвокат бивше предсједнице Врховног суда Весне Меденице, Здравко Беговић, саопштио је да је боравак његове брањенице у Истражном затвору везан за долазак Милоша Меденице у Црну Гору.

Беговић је у емисији Аргументи подсјетио је да је његова брањеница прије два дана отпуштена из КЦЦГ, те да је сада под озбиљном контролом љекара у Истражном затвору.

- Њено здравствено стање је било врло лоше, смјештена је у затворској просторији, води се озбиљно рачуна о њој, будући да је и приликом лишавања слободе и задржавања имала здравствене проблеме и тегобе- рекао је Беговић, наводећи да прима терапију.

На питање је ли имао комуникацију са њеним сином Милошем, Беговић је одговорио да није, те да га уопште и не познаје.

- Никад га у животу нијесам видио. Добио сам посредну информацију да се он налази у Београду, будући да је зависник од опијата налази се на некој београдској клиници. По логици ствари требало би да се он у некој ближој будућности пријави надлежним државним органима, јер је боравак његове мајке у Истражном затвору везан његовим доласком у Црну Гору- истакао је Беговић.

Он каже да би требало да постоји макар "његова људска обавеза да макар доласком у Црну Гору помогне својој мајци да изађе из притвора".

- Јер његова мајка ће све вријеме бити у притвору док год он не буде доступан државним органима Црне Горе- истакао је Беговић, оцјењујући да без Милошевог доласка бивша предсједница Врховног суда никако неће моћи да изађе да се брани са слободе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 16:39