/ ILUSTRACIJA: Ž.B.
09/08/2022 u 13:41 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Beranac pred sudom: Ukrao televizor, melem za opekotine, telefon...

Optužnicom je predstavljeno kojom je predstavljeno da je okrivljeni neutvrđenog dana aprila mjeseca 2022. godine, u naselju Talum, opština Berane, obio kuću i pomoćni objekat, garažu oštećenog A.Ć.

Osnovni sud u Beranama je potvrdio optužnicu Osnovnog tužilaštva podignutu protiv S.A zbog krivičnog djela teška krađa.

Optužnicom je predstavljeno kojom je predstavljeno da je okrivljeni neutvrđenog dana aprila mjeseca 2022. godine, u naselju Talum, opština Berane, obio kuću i pomoćni objekat-garažu oštećenog A.Ć.

- Na način što je podesnim sredstvom razbio dva prozora na prizemlju kuće i jedan na pomoćnom objektu. Kroz tako otvoren prozor uskočio u unutrašnjost kuće i iz iste oduzeo: televizor marke Samsung; resiver za kanale; kameru marke „Gruding“; mobilni telefon marke „Motorola“; bakarne cijevi-instalaciju za centralno grijanje; 11 ventila od radijatora i melem marke „Jomelop“ za opekotine. A zatim kroz prethodno razbijen prozor od pomoćnog objekta uskočio u unutrašnjost i oduzeo: elektro motor 7 kw bez remenice; elektro motor 11 kw sa getribom; elektro motor 2,5 kw; produžno kablo 80 m; produžno kablo 50 m; produžno kablo 30 m i motornu testeru, u ukupnoj vrijednosti od 2.622,00 eura, a sve u namjeri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist- navedeno je optužnicom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 17:09