/ фото: илустрација Портал Дан
30/04/2022 u 10:34 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беранац оптужен за крађу вриједну око 8.000 еура: Крао пернице и торбе

Беранац Р.Б. терети се, потврђеном оптужницом, да је починио тешку крађу тако што је обио једну кућу и књижару

Беранац Р.Б. терети се, потврђеном оптужницом, да је починио тешку крађу тако што је обио једну кућу и књижару. Како је наведено оптужницом, 29. јануара 2018. године у насељу Талум, општина Беран, он је обио кућу оштећеног Џ.С.

- Помоћу једног бурета попео на спрат куће, ускочио на терасу и са шрафцигером поломио стакло од балконских врата. Затим провлачењем руке откључао иста са унутрашње стране, кроз тако отворена ушао у унутрашњост и из једне керамичке посуде која се налазила у висећој ТВ комоди у дневној соби одузео 2.000 еура и два златна женска прстена у укупној вриједности од 390 еура- појашњено је оптужницом.

image
фото: илустрација

Исто тако, оптужницом је представљено да је окривљени 28. септембра 2021. године, у ул.Светог Саве, у Беранама, обио књижару СТР „П.“, власништво М.В.

- Из сутерена са задње стране магацинског простора поломио је стакло на прозору, избио оквир и помоћу подесног средства размакао арматурне шипке које су се налазиле на прозору, провукао се кроз исте, ускочио у унутрашњост и одузео: укупно 326 перница, 11 ретро албума за слике и 236 школских торби, у укупној вриједности од 7.642,90 еура - наводи су оптужнице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:36