Policija / FOTO: Uprava policije
02/04/2024 u 10:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Berane: Krivična prijava protiv troje maloljetnika, teško povrijedili učenika srednje škole

Policija Berane podnijela je krivičnu prijavu protiv tri maloljetnika zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih povreda u Beranama.

- Beranska policija obaviještena je od strane zaposlenih u Kliničko bolničkom centru Berane, da je na ukazivanje ljekarske pomoći u tu ustanovu doveden A.R. (18), učenik Srednje medicinske škole „Dr. Branko Zogović“ u Beranama. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i u pomenutoj ustanovi zatekli A.R. sa povredama glave, sa kojim su obavili razgovor, a on je u cilju praćenja stanja i daljih medicinskih zahvata, transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici - navode u saopštenju iz Uprave policje.

Škole podnose prijave zbog vršnjačkog nasilja

Policija je došla do saznanja da su A.R. fizički napala tri maloljetnika(17), dok se nalazio na parking prostoru u suterenu  pomenute škole u Beranama.

Maloljetnici su identifikovani, od njih su prikupljena obavještenja na zapisnik te je utvrđeno i da su pozitivni na opojnu drogu marihuanu.

- Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je kvalifikovao krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda - zaključuju iz UP.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 10:35