/ -FOTO: BERANE ONLINE
20/03/2023 u 06:35 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Beranka završila na sudu: Nožem nasrnula na čovjeka da odbrani brata

Još kad sam vidjela da mi brata udaraju, sve mi se smračilo pred očima – rekla je Simonović.

U bjelopoljskom Višem sudu nastavljeno je suđenje Radosavi Simonović iz Berana, koja je u pokušaju da zaštiti svog brata i troje maloljetne djece nožem teško povrijedila sugrađanina Dragomira Trišića.

U istom predmetu sudi se i Beranacima Vladanu Mijoviću, Radosavu Raičeviću (37) i Jovici Radeviću (46), koji su optuženi za učestvovanje u tuči.

Na poslednjem ročištu preko video-bima prikazana je rekonstrukcija koja je obavljena u Beranama, a zatim je svoj nalaz pojašnjavao sudski vještak medicinske struke dr Nemanja Radojević. Završne riječi zakazane su za 24. mart.

Prema optužnici, nakon svađe i tuče u dvorištu Simonovića, 3. novembra 2021. godine, oko 20 sati, Radosava je kuhinjskim nožem više puta izbola Trišića, koji je zadobio teške tjelesne povrede

– Izbila je tuča između okrivljenog Vladimira Mijovića, sa jedne strane, i okrivljenih Jovice Radevića, Radosava Raičevića i oštećenog Dragomira Trišića sa druge strane – navodi se u optužnici.

Simonović je kazala da je nožem izbola komšiju, ali nije namjeravala da ga ubije ili povrijedi.

– Nijesam svjesna svega što se desilo i šta sam uradila. Ne sjećam se ni da sam uzela nož, niti šta se kasnije zbivalo. Došli su pred našu kuću i napali nas. Još kad sam vidjela da mi brata udaraju, sve mi se smračilo pred očima – rekla je Simonović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:10