/ - FOTO: ARHIVA
07/06/2022 u 13:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бијело Поље: У акцији полиције заплијењена дрога, кривичне пријаве против три особе

Службеници Управе полиције су у Бијелом Пољу, предузимајући активности у циљу спречавања уличне продаје наркотика, у три одвојене акције заплијенили 21 пвц паковања марихуане и мању количину кокаина

Службеници Управе полиције су у Бијелом Пољу, предузимајући активности у циљу спречавања уличне продаје наркотика, у три одвојене акције заплијенили 21 пвц паковања марихуане и мању количину кокаина. Због злоупотребе наркотика полиција је пронијела три кривичне и три прекршајне пријаве. 

-Полиција је лишила слободе С.Т. (21) из Бијелог Поља због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. Нјега је полиција 3. јуна контролисала у једном угоститељском објекту, којом приликом су пронађена три пвц паковања са садржајем марихуане. По налогу судије за истрагу извршен је претрес стана и других просторија које користи осумњичени. Претресом је пронађено још 17 пвц паковања са садржајем марихуане. Он је лишен слободе по налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу-наводе из Управе полиције.

Кривична пријава је поднијета против А.Б. (18) због сумње да је извршио кривично дјело омогућавање уживања опојних дрога. Сумња се да је А.Б. у временском периоду од 5. јуна до 24. јуна 2021. године у више наврата давао на уживање опојну дрогу марихуану малољетној особи. 

Због сумње да је починио кривчно дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога полиција трага за А.Ћ. (31) из Берана. Сумња се да је ово лице продало марихуану лицима Д.Д. и С.М. 

Наиме, службеници Центра безбједности Бијело Поље су контролом возила којим је управљао Д.Д., а у којем се као сувозач налазио С.М., пронашла и одузела паковање са садржајем марихуане тежине око 20 грама. Против ових лица је поднијета прекршајна пријава због почињеног прекршаја из Закона о спречавању злоупотребе дрога. 

Полиција је, такође,  поднијела прекршајну пријаву и против М.Ј. (33) из Бијелог Поља због прекршаја из Закона о спречавању злоупотребе дрога. Њега је полиција контролисала у саобраћају, а извршеним прегледом лица пронађено је пвц паковање са садржајем опојне дроге кокаин. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 02:03