/ - BORIS BOGDANOPVIĆ - FOTO: DEMOKRATE
18/11/2023 u 17:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogdanović: Nema više sigurnog skloništa za mafiju u Crnoj Gori

Sve institucije države Crne Gore su ujedinjene u svojoj namjeri da stanu na put svakoj nezakonitoj aktivnosti, rekoa je on

Akcija, koja je rezultirala hapšenjem bivšeg direktora Uprave policije i drugih lica osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja u vezi sa švercom cigareta, snažan je pokazatelj odlučnosti nove vlasti u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala u Crnoj Gori, kazao je Boris Bogdanović, predsjednik Kluba poslanika Demokrata.

Klub poslanika Demokrata izkazuje zahvalnost i pohvalu radu Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije.

- Vaša posvećenost i profesionalizam u izvršavanju svojih dužnosti ključni su za uspješno sprovođenje ovakvih operacija.Ova akcija šalje jasnu i nedvosmislenu poruku svim elementima mafije i organizovanog kriminala: nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori. Sve institucije države Crne Gore su ujedinjene u svojoj namjeri da stanu na put svakoj nezakonitoj aktivnosti. Svi koji su umiješani u koruptivne i kriminalne radnje i zloupotrebu položaja suočiće se s punom snagom zakona - kazao je Bogdanović.

Kako je poručio, ovo je samo jedan mali korak u kontinuiranom naporu nadležnih državnih organa i nove vlasti da izgrade snažnu, stabilnu i prosperitetnu Crnu Goru, oslobođenu od korupcije i kriminala.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:37