Са састанка / - фото: Управа полиције
02/08/2021 u 12:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брђанин: Израелска полициjа снажан партнер црногорскоj граничноj полициjи

Он jе нагласио да ће у наредном периоду jедан од фокуса бити интензивирана размjена оперативних информациjа у сузбиjању свих видова прекограничног криминала

Зоран Брђанин на састанку са аташеом за полициjу и jавну безбjедност Израела

Данас се в.д. директора Управе полициjе Зоран Брђанин састао са аташеом за полициjу и jавну безбjедност Израела, Давидом Соломоном, наводи се у саопштењу Управе полиције.

На састанку је истакнуто обострано задовољство досадашњом квалитетном сарадњом двиjе полициjе у области борбе против криминала.

– Израелска полициjа jе снажан партнер црногорскоj граничноj полициjи нарочито у диjелу размjене искустава и пракси граничне контроле – казао jе Брђанин.

В.д. директора Управе полиције jе нагласио да ће у наредном периоду jедан од фокуса бити интензивирана размjена оперативних информациjа у сузбиjању свих видова прекограничног криминала, што ће бити од великог значаjа за jош квалитетниjи и ефикасниjи рад црногорске полициjе.

Ефикасна сарадња у диjелу размjене оперативних података по питању међународних потjерница, те конкретне активности на предметима из области привредног и финансиjског криминала, даjу мjерљиве резултате, закључено jе на састанку.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:50