/ илустрација: Ж.Б.
14/02/2022 u 14:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брокер у Никшићу оштетио још 27 клијената: Допуњена кривична пријава

Подсјећају из полиције да су службеници никшићке полиције у јануару против М.Ж. поднијели кривичну пријаву због кривичног дјела злоупотеба положаја у привредном пословању

Службеници Управе полиције су у Никшићу поднијели извјештај као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против овлашћеног брокера у једном инвестиционом друштву М.Ж. (39), због сумње да је извршио кривично дјело злоупотреба положаја у привредном пословању. 

- М.Ж. је, како се сумња, на тржишту капитала незаконито располагао тј. трговао и отуђио финансијске инструменте – акције 27 клијената овог друштва, а све без знања и њиховог налога, те за себе на тај начин прибавио противправну имовинску корист у износу од око 187.000 еура- наводе у саопштењу.

Подсјећају из полиције да су службеници никшићке полиције у јануару 2022. године против М.Ж. поднијели кривичну пријаву због кривичног дјела злоупотеба положаја у привредном пословању почињеног у односу на 10 оштећених лица - клијената тог инвестиционог друштва, при чему је проузрокована штета у износу од око 78.300 еура.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 23:11