Ilustracija / Foto: PEXELS
26/03/2024 u 22:20 h
Že.B., Bo.B.Že.B., Bo.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Budvi uhapšen Igor Krstović

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva locirali i uhapsili međunarodno traženo lice I.K (38). Kako nezvanično saznajemo riječ je o Igoru Krstoviću, navodnom saradniku "škaljaraca".

On se potraživao po potjernici NCB Interpola Podgorica zbog sumnje da je izvršio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i više krivičnih djela iz oblasti pranja novca, kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekspozivnih materija i krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

- Radi se o visokorangiranom pripadniku jedne kriminalne grupe koja je sprovodila kriminalne aktivnosti na teritoriji Crne Gore. U aktivnosti lišenja slobode I.K. učestvovali su službenici Sektora za borbu protiv krimnala, Specijalnog policijskog odjeljenja i Odjeljenja bezbjednosti Budva, saopšteno je iz Uprave policije.

Krstović je inače ranjen 28. januara 2020. godine. Nakon ranjavanja boravio je na liječenju u Njemačkoj, ali je morao da napusti zemlju ubrzo nakon dolaska i izrečena mu je zabrana ulaska, 

Za pokušaj ubistva Krstovića optuženi su Dragiša Bulatović i Vidoje Stanišić.

Kako navode iz UP, službenici Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju intenzivne i odlučne aktivnosti sa primarnim fokusom na neutralisanje djelovanja organizovanih kriminalnih grupa i sa njima povezanih lica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:42