/ илустрација УП твитер
12/12/2021 u 21:28 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цетињанима пола године кућне робије за пребијање суграђанина

К.М. су тешко тјелесно повриједили, на начин што су у моменту када се оштећени саплео и пао на тло, истоме пришли, те обојица га физички напали док је лежао на тлу

Основна државна тужитељка тужилаштва Цетиње Сања Радуновић и окривљени Ђ.Н. (Никола Ђ.) саклопили су споразум о признању киривце којим је осуђен због насилничког понашања и тешке тјелесне повреде.

Изречена му је јединствена казна затвора, која се извршава у просторијама за становање, у трајању од шест мјесеци.

Он је призна да је, 13 маја, испред објекта објекта Б., заједно са окривљеним Ђ.Н. из Цетиња,вршењем насиља премао суграђанину К.М.  и изазивањем туче са истим, те дрским и безобзирним понашањем, угрозили спокојство грађана и реметили јавни ред и мир.

- Те су К.М. истог тешко тјелесно повриједили, на начин што су у моменту када се оштећени саплео и пао на тло, излазећи из трговинског објекта „Б.“, гдје је претходно имао вербални сукоб са Ш. Л. из Цетиња, истоме пришли трчећим кораком, те обојица окривљених оштећеног физички напали док је лежао на тлу, задајући му више удараца стиснутим песницама и ногама у предјелу главе и тијеларедјелу оба кољена и отока десног, чиме је, као саизвршиоц, извршио кривично дјело насилничко понашање из члана 399 Кривичног законика Црне Горе, у стицају са кривичним дјелом тешка тјелесна повреда из чл.151ст.1, у вези чл.23 и 48 Кривичног законика Црне Горе- наведнео је споразумом о признању криивце.

Такође, окивљени Ђ.Н. (Нико Ђ.) осуђен је споразумом о признању кривице на јединствену казну затвора, која се извршава у просторијама за становање у трајању шест мјесеци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 05:55