/ - Портал Дан
29/06/2022 u 14:27 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Cetinje: Zbog droge uhapšene četiri osobe

Kod D.A. (36) je policija je kontrolom pronašla 16,7 grama opojne droge kokain. D.A. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

Cetinjska policija u sporovođenju aktivnosti uhapsila je četiri osobe.

- Cetinjska policija je, postupajući po planskim aktivnostima, lišila slobode jednu osobu zbog nedozvoljene trgovine, jednu osobu zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, te dvije osobe zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga-saopštili su iz UPCG.

Kod D.A. (36) je policija je kontrolom pronašla 16,7 grama opojne droge kokain. D.A. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

-Na Cetinju je kontrolisan i A.M. (60) kod kojeg je pronađena određena količina cigareta bez akciznih markica, te je o svemu obaviješten nadležni tužilac po čijem je nalogu ovo lice lišeno slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina- dodaju oni.

Kontrolom M.T. (36), kao i kontrolom S.F. (28) pronađena je manja količina opojne droge marihuana i oni su uz zahtjeve za pokretanje prekršajnih postupaka privedeni nadležnom sudiji za prekršaje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
10. avgust 2022 13:09