/ - PORTAL DAN, ILUSTRACIJA
09/06/2022 u 14:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Београду ухапшен Милић: Осумњичен да је члан групе која је планирала тешко убиство

Он се сумњичи да је крајем 2020. године постао дио криминалне организације која је имала за циљ између осталог и извршење кривичног дјела тешко убиство на штету М.Ш.

Бобан Милић, држављанин Црне Горе, ухапшен је у Београду циљном потрагом због судског поступка који се против њега води пред подгоричким Вишим судом, сазнаје портал Дан.

Милић се се сумњичи да је крајем 2020. године постао дио криминалне организације која је имала за циљ извршење тешких кривичних дјела и чији је план, како се сумња, између осталог био и извршење кривичног дјела тешко убиство.

-Спроводећи заједничке активности циљаног трагања, те размјеном оперативних информација криминалистичких полиција Црне Горе и Републике Србије, јуче је у Београду лоцирано и лишено слободе међународно тражено лице, Б.М. (34), држављанин Црне Горе. -Б.М. се потражује ради обезбјеђивања његовог присуства кривичном поступку који се против њега води пред Вишим судом у Подгорици због кривичног дјела стварање криминалне организације.  Он се сумњичи да је крајем 2020. године постао дио криминалне организације која је имала за циљ извршење тешких кривичних дјела и чији је план, како се сумња, између осталог био и извршење кривичног дјела тешко убиство на штету М.Ш. у Подгорици, а који је осујећен лишењем слободе, у Црној Гори, других припадника организоване криминалне групе којој је Б.М. припадао-  саопштено је из Управе полицијер

Слиједи комуникација правосудних органа двије државе кроз екстрадициони поступак.

-Осим тога, припадници Управе полиције реализовали су екстрадицију лица И.Г. (34) из Црне Горе у Мађарску. За И.Г., држављанином Републике Хрватске, Мађарске и Републике Србије, је од стране НЦБ Интерпол-а Будимпешта била расписана међународна потјерница ради обезбјеђивања његовог присуства кривичном поступку који се против њега води због сумње да је извршио кривична дјела трговина дрогом, превара, крађа и разбојништво- додају из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:39