/ PRIVATNA ARHIVA
20/07/2022 u 13:23 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Crna Gora izručila Srbiji člana Šarićeve grupe

D.S. je predat od strane službenika Uprave policije policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije na graničnom prelazu Dobrakovo

Danas je realizovana ekstradicija iz Crne Gore u Republiku Srbiju Danila Stojanovića (43) koji se potražuje od strane NCB Interpola Beograd.

-Republika Srbija ovo lice potražuje radi obezbjeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega shodno naredbi Tužilaštva za organizovani kriminal Republike Srbije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo udruživanje radi vršenja krivičnih djela i produženo krivično djelo zloupotreba službenog položaja u saizvršilaštvu. Navedeno izručenje izvršeno je u skladu sa rješenjem Ministarstva pravde, a na osnovu Ugovora između Crne Gore i Republike Srbije o izručenju, s obzirom na to da su ovim Ugovorom propisani uslovi za izručenje sopstvenih državljana- saopštili su iz Uprave policije.

D.S. je predat od strane službenika Uprave policije policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije na graničnom prelazu Dobrakovo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 05:24